Kövess!



2009.10.03. 10:14| Szerző: Kontárblog

Nem tartom magam se régimódinak, se prűdnek, de ez a plakát az utcán nekem már sok!

A 2009-es erotika kiállítás ezzel a plakáttal népszerüsíti magát.
 

 

Még arra se ügyeltek,hogy a plakátok elég magasan legyenek, így az iskolába menet a 8éves gyerek a zebránál a zöldre várva szótagolhatja,hogy 'gyere el és szopasd a csajokat', miközben meredten bámolhat a hölgyet hátulról pakoló férfira, illetve az urat kényeztető hölgyre...

Elsőre azt hittem, ez valami 'anti'reklám, vagy pont azért rakta ki valaki, hogy jól megbüntessék őket. Mert szerinem közterületen ilyen plakátot elhelyezni nem lehet.
Ez vastagon 18+.

Rosszhír:  honlapján is ez a hölgy ékeskedik,így sajnos valószíthető, ez tényleg saját plakátolmány.

Jóhír: Van gyerekmegörző:) Gondolom rengetegen veszik igénybe. Kicsim maradj itt, addig anyuci megnézi a spriccpartyt...


No comment.

 


Share/Bookmark
 |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr471424164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rézfánfütyülő fűzangyal 2010.03.24. 09:55:34

No most, hogy ez így az UTCÁN?
Én ugyan még nem láttam, de ez valóban abszurdum. A törvények szerint ilyen képeket csak a 18-as címke letépése után lehet tenni, nyilvánosan nem!
Illetékes elvtárs ki lenne?

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.03.24. 09:58:32

@reklámbuzi: tartok tőle, nem:D
@Rézfánfütyülő fűzangyal: igen, ez így az utcán volt kint a post keletkezésekor.
Írtam nekik e-mailt, hogy ezt mégis hogy gondolják, de válasz nem érkezett a mai napig sem. Kikerülés után 4-5nappal letépkedésre kerültek, bár arról nem tudni, hogy hatósági nyomásra-e.
süti beállítások módosítása