Kövess!



2009.10.21. 23:44| Szerző: Kontárblog

Előrehozott húsvét van mostanság. Nemcsak a még fel sem szerelt téli gumiról válthatunk lassan nyárira, de kezdhetjük tanulni a locsolóversikéket is, hiszen mikulássapkás húsvéti vásárral vár minket az egyik divatüzlet.

 

Nemrég lőttem a képet, azóta próbálom megfejteni a gordiuszi csomót, de bárhogyan is számolom, nekem nem ilyen a Gergely naptár.
Lehet, hogy ez "all in one " egész éves dekoráció?
Mert húsvét előtt lehet húsvéti beharangozónak tekinteni, ha meg elmúlt húsvét, hát lehet hivatkozni a mikulássapkára...Esetleg diszkréten a húsvét rész elé becsúsztatnak egy mikulás feliratot, és meg van oldva.

Időtálló darab:)

Főleg, ha kiszúrjuk a sarokban díszelgő őszi dekorációt...
Még egy napszemüveg kéne a szemére, és akkor 4 évszakra szóló ajánlat lehetne:)
 


Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr31466699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.10.22. 00:05:50

Bónuszkérdés a nyulászok felé: a nyulak fülei természetszerűleg tudnak így állni/nőni, vagy csak a sapkát felhelyezendő durva photoshop eredménye?'kissé 'hátra vannak csúszva. PETÁ-ért kiálltok:)
süti beállítások módosítása