Kövess!



2009.10.24. 10:58| Szerző: Kontárblog

Ennél már valóban nincs lejjebb.
Elég szerencsétlenül fogták me szerintem ezt a mondatot a békás hitel-lizing cég marketingesei, hiszen a szemembe így sikerül a bankjukat a béka segge alá pozicionálni. Vajon kinek jó ez?
Gondolom az alacsony árakra akarják felhívni a figyelmet, de bennem valahogy ez kicsit máshogy csapódik le, elég könnyű félreértelmezi- és valljuk be, úgy sokkal mókásabb:)  (katt a nagyobb képért, hogy lementhesd háttérnek:D)

 És a végén még kacsint egyet:D  Glorious

Találtam még egy csinos kis biztosítós képet.
Ezen a weboldalon az autóbiztosítást így próbálják promózni, meg lehet tekinteni élőben a képet.

 Kicsit meghökkentő. Nyilván ez a biztosítónak a profilja, hogy az ilyen esetekben a károsult segítségére siessenek, de ezt a képet összekötni a 'lenyomjuk'-kal... Morbid? Meghökkentő? Nem is tudom, mi rá a jó szó.


Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr281471371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyaligátor · http://autostat.hu/technikai-szotar 2009.10.24. 11:29:38

Az egész bankvilág oda lökte magát, mára hitelt felvenni az egyik leggyűlöletesebb tevékenység. Hazudhatnak a kezdésnek akármit, fél és és emelik a kamatot, aztán kész, lesheted, mivel vettél fel. MErt úgy módosítanak, ahogy akarnak...

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.10.24. 12:10:03

@Nyaligátor: egyetértek. Mostanában inkább a bizalomra, és a megtakarításra apellálnak a bankok-pont e miatt. Előtte mindenhonnan a 'vegyél fel hitelt nálunk' szólt. Mostmár max személyi kölcsönt reklámoznak. Ez egy kicsit más típusú reklám, de ezt nem is konkrétan 1bank csinálta.
süti beállítások módosítása