Kövess!



2009.10.26. 08:50| Szerző: Kontárblog

Reno. Le sem veszem.
Le/berohadt lábú emberek tömegei fogják perelni őket...
Mennyit agyalhattak rajta...Ami főleg unszimpatikus, hogy a reno.hu alatt egy 100%-ig német oldal jön be. (jobbra a sárga golyó formabontó design elem?)
Nem mellékesen a logó meg csöppet se City bankos, ugye?:)
 

BG hitel és lízing. Ennél már tényleg nincs lejjebb.
Végre egy őszinte pénzintézet! Elismerik, hogy ennél már tényleg nem lehet senki mélyebbre a béka segge alá, és az ajánlatok között is ez a legalja... Sőt, 3 in 1, pozícionálják az euró alapú lakáshitelt is.
 

MTO. Enyém. A ragaszkodáson túl semmit nem fejez ki. Kötődni egy szar autóhoz is lehet... Esetleg valamit az autóról, a márkáról, a vezetésről...bármiről? Gondolom egyszerű, de nagyszerű akart lenni. Csak a fele sikerült.
 

 BMW. Az élmény az örömteli életet jelenti. (álmodj királylány)
Bullshit generatorba illő örök igazságnak tűnő gondolat, melyet jobban végiggondolva rájövünk, csak egy nagy sarlang az egész. Kvázi összeraktak pozitív, ködösnek ható szavakat, és mögérakták a logójukat. Bár a google ide mutat, az oldalon már nincs fenn ez a hangzatos szöveg, de "Az élmény mindenkinek tartogat valamit" mondat azt sejteti, a BMW a megtestesült élmény. Ezek szerint ha van egy BMW-d, már örömteli az életed?
Lassan már receptre írják fel, olyan hatásos...


Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr361475135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása