Kövess!



2010.02.23. 23:27| Szerző: Kontárblog

Gondolom emlékeztek még Depó Beára, aki zseniálisan rákontrázott a Vatera Vera történetre.
Különböző nyereményakciókkal Beáék csapata azóta is jelen van a social médiában, hiszen e téren remekül szerepelt a Vatera is, látszik, hogy van rá ígény, hogy nyomják facebookon, twitteren.

Twitteren csipogta ma be ezt a videót is, Bea próbálja kibontani az MP3 lejátszót, a februári nyereményt.

Meg kell mondjam, bár érzem benne a fonalat, ez így nekem eléggé langyinak és erőltetettnek tűnik...

Amin még fennakadtam, hogy video youtube-oldalán a leírásban azt írják "www.facebook.com/depobea - Csatlakozz Depo Beához a Facebook-on és nyerd meg a februári nyereményt, egy MP3 lejátszót!  " de ilyen link nincs a Fb-on, csak Depo.hu/kriszkrax van.

Ígyhát elmentem a http://www.depo.hu/bea honlapra, ahol az a kép fogad, hogy a januári nyereményjáték már lezárult...Nem túl update.

Nem is nagyon találok rá utalást, hogy folytatódik, vagy lesz még valami, kicsit ellaposodott ez az egész, szóval szerintem ezzel a langyi videóval le is zárul a DepóBea korszak.

 Titeket lázba hozott?

 


Share/Bookmark
Címkék: vatera  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr101785734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása