Kövess!



2010.02.23. 22:56| Szerző: Kontárblog

Nincs annyira horrorárban, mint más programok, a programok alapján akinek hasonló dolgokra van szüksége, annak szerintem érdemes elmennie rá.

Infó katt!
 

Kinek való ez a nap?

  • Ha most indítod be új vállalkozásod és keresed a megfelelő irányt, akkor ez egy kivételesen jó lehetőség, hogy új partnerekre és friss információra tegyél szert.
  • Ha hajlandó vagy tenni a céged fejlődéséért, de bizonytalan vagy benne, hogy pontosan mit is kéne tenned, akkor találkozzunk 2010. március 31-n és az előadásokon számos segítséget fogsz kapni. Ezen túl a 150.000 Ft-os órán kérd szakértőink személyes tanácsát és meglátod, meg lesz a válasz!
  • Ha gyakran érzed úgy, hogy a legtöbb ember csak siránkozik és jó volna egy olyan közösségben feltöltődni, ahol az emberek értik a gondolkodásmódodat és ugyanúgy pozitívan gondolkodnak, mint Te, akkor közöttünk a helyed!

Ha szeretnél olyan partnerekre szert tenni, akik haladó gondolkodású cégvezetők, képesek és akarnak is egy hosszú távon mindkét félnek gyümölcsöző partneri viszonyt kialakítani.


Share/Bookmark
 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr311785525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása