Kövess!



2010.03.18. 08:10| Szerző: Kontárblog

Mindenki ismeri a jelenséget, a kasszákhoz legközelebb eső állván minden nasival meg van rakva, hogy a gyerek, biztos, ami biztos, hisztizzen még utoljára egy jót a méredgrága édességért.

Milyen?
Bárhogy is nézem, folyton csak ez a kérdés vetődik fel bennem: mégis milyen?

Fehér? Oh, hát ez remekül hangzik. Játékos, és friss? Frissnek lehet hogy friss, de játékosnak különösebben nem mondanám, sem a dobozon, sem a boltban nem találtam semmilyen, a termékhez kapcsolódó játékot. 
Most döbbentem rá, hogy még honlapjuk sincs..hát ez elég érdekes...

A másik ez a rágó.
Szögletes.
Komolyan mondom, már szinte szánni tudomcsak a rágócégek termékfejlesztőit, gömbölyű, hosszúkás, egyesével csomagolt, multipack, nagydobozos, mit találjuk még ki, kocka? még nem volt, jó legyen...

Abszolut nem praktikus, táskában nem kényelmes, bök, nyom, a pecek miatt ránézésre simán kinyílik a táskában is akár. Design elemnek se jó, mert ezzel az undorítóan fényesen csillogós papírral felmatricázott dobozt nem hiszem, hogy bárki szívesen nézegetne a polcán kiürülés után...
Maximum rövidlátóat lehet vele megviccelni, " tessék, egy kockacukor"


Share/Bookmark
Címkék: design  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr361837929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.admin. 2010.03.25. 18:18:56

a TicTac honlapja: tictactuti.hu

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.03.25. 18:53:35

@.admin.:köszi:
kipróbáltam a tictac.hu-t, ilyen oldal nincs
rákeresek a tictac-ra a google-ban, és még ha magyarra szűkítem,akkor se dobja ezt fel, csak ilyen webnyereményes, elévült oldalak jönnek fel.
még ezen az állványon sincsen fent, hogy tictactuti
milyen megfontolásból keresnék arra,hogy tictactuti?

ők soha nem keresnek rá magukra?soha nem jöttek még rá, hogy a Saját termékük nevére fasorban sincs a hivatalos honlapjuk?ha direktben el akarom érni őket,még akkor se tudom, jó ez nekik?

megnéztem, ezt dobta fel:" A(z) tictactuti.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol."

Kezdem úgy érzeni, a tictacnak nincs marketingje.
süti beállítások módosítása