Kövess!



2010.03.24. 09:05| Szerző: Kontárblog

A Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület keresi azon 3 fős kreatív csapatokat, akik egyperces filmben fényképezőt, kamerát vagy akár mobiltelefont használva a lehető legérdekesebben, sokszínűbben és utazásra csábítóan tudják bemutatni hazánk - gasztronómiai, komoly- és könnyűzenei, folklór és összművészeti - fesztiválkínálatát.

Sok médiamunkás - egyetemista diák - rendkívüli képességgel és készséggel megáldva ír napi élményeket, de akár híreket is a saját egyetemi lapjában, fotóz díjazásra és elismerésre méltóan. Kitűnő ötlet és lehetőség a fiatalok számára, hogy kedvenc, főként nyári időtöltésükről, a fesztiválokról készítsenek vírusfilmet. Képalkotó készségük és üzeneteik pedig
és lehetőség a fiatalok számára, hogy kedvenc, főként nyári időtöltésükről, a fesztiválokról készítsenek vírusfilmet. Képalkotó készségük és üzeneteik pedig értékesek.

Részletek itt, és itt.
(Korhatárt ti láttok?)
A kép a Kakas fesztivált népszerűsíti, forrás
 


Share/Bookmark
 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr231864381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Krisztina l Vérnyúl · http://www.palyamarketing.hu 2010.03.24. 16:14:34

Nem ír korhatárt, sem a "nappalis diák" kitételt. Lehet, hogy pályázás előtt érdemes rákérdezni.
süti beállítások módosítása