Kövess!



2010.04.11. 08:52| Szerző: Kontárblog

Bizony-bizony, Emeséből van még!
Úgy tűnik, a Budapest Banknál ez a nő egy never ending story.

Íme a videó, sajnos máshova még nincs feltöltve.
Valljuk be őszintén, volt kitől örökölnie ennek a lánynak, na!:)

Ez a motorhiteles spot a felnihitelt szinte mémmé formálta a lakosság tudatában, de tartok tőle, ezzel a Pénzsarokkal még nem zárul le ez a remek széria.
Nézzük csak, mik vannak ebben a remek spotban: Kamatláb, THM csökkentő por, Kamatadó elfüstölő, Hitelvillám, Futamidőgép.
Csupa-csupa elmebeteg életképes konstrukció.

Azt hiszem, lassan kiírhatnánk egy tippelési versenyt, vajon a K&H-sok unkják-e meg hamarabb a kicsi kamat-kicsi tánc konstrukciót, vagy a Budapest Bankosok az Emesézést.
Szerintetek?


Share/Bookmark
Címkék: bank  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr231909499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mainstream 2010.04.12. 11:06:27

Nálam az összes Emesés reklám kivágja a biztosítékot, bár ennek személyes oka van :)
Az anyukáját eddig sem tagadhatta volna le. Viszont ebben a reklámban fordult a kocka. Az anyuka lett kettyós a bank ajánlata miatt és Emese egész normális maradt. Lehet, hogy változni fog a felállás:) Eddig a fiatalokhoz szólt, most jönnek az idősebbek, aztán pár hónap múlva feltűnik a nagymama is, aki pénzekből fog pulcsikat kötni Emesének :)

hezitálós 2010.04.12. 18:24:08

Azon egyedül én akadtam ki, hogy a hiteles családban, hitel témában honnan jött elő a kamatadó? Két lehetséges magyarázat: vagy a megrendelő nem figyelt eléggé, és a kreatív volt túl kreatív, vagy simán ennyire hülyének nézik a saját ügyfeleiket. (Akiknek anyukához és/vagy a szövegíróhoz hasonlóan az összes pénzügyi fogalom idegen, és azt sem fogják fel, mi a hitel és a betét között a különbség.)
süti beállítások módosítása