Kövess!



2010.05.29. 07:10| Szerző: Kontárblog

Tanulásra kárhoztatva a 4 fal között rostokolva egy, annyira nem friss témát szedek elő, mert azóta kicsit összeértek bennem a gondolatok róla.
Másfél hónapja reppent fel a hír, hogy a K&H végre lecseréli a, már közel 3 éve monoton módon nyomott Jamiroquai dalos kicsikamat-kicsitánc kompozíciót. Ez már nagyon, nagyon vártuk.
Persze a sapka maradt...Biztos nagyon sok van még belőle raktáron.

Már akkor sokunkat szíven ütött ez a bullshit:
Menő Manó végtelenül egyszerű, hiszen egy vonal, de mégis összetett személyiség, így minden generációt megszólít. Az idősebbek emlékeznek még a rajzfilmsorozatra, a fiatalabbak pedig eleve vonzódnak ehhez a világhoz.

Azóta pedig sikerült tovább langyosítani a helyzetet:
felkerült pár matrica, megjelent egy spot, és ennyi.
Nem sok ellencsoportot találtam fb-on (1fő:D), és bár a rajongók azért többen vannak,(kérdéses, ha ebből levonom a céges embereket, vajon hányan maradnának a csoportban), reklámverziók híján ők is csak az eredeti mese feltöltött részeit lájkolhatják.
Az egy darab reklámvideó se sok embert mozgatott meg, és persze mind értjük,hogy miért: langyos.
Uncsi. Van, és kész. Mivel lenne ő több, különb, másabb? Ránézésre nem is akar több lenni...Rendkívül változatos szériák várhatóak: morog, mérgelődik, majd jön a kéz-meg a sapka, és jajdejó lesz neki.

Megtalálták ezt az 'új' figurát, de én tartok tőle, nem azért nem nyomják még az új részeket a spotokból, mert még nincsenek kész, hanem mert azokat is szépen, rétestészta módjára 3-4évig elnyújtva fogjuk megkapni...

Természetesen az se túl szerencsés, ha folyton újba kapva, minden összefüggés nélkül halmozzuk egymás után a kampányokat, de remélem, hogy tanultak a különböző kritikákból, és most majd megtalálják az arany középutat, és nem untatnak minket ezzel évekig.
Mert ha majd 2013. 5. 29-én visszapörgetem ezt a postot, és még mindig a Menő Manó lesz a kabalafigurájuk, na akkor nagyon mérges leszek rájuk!
 


Share/Bookmark
 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr782039350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

druszilla · http://kontar.blog.hu/authors/druszilla 2010.05.29. 12:18:35

pedig ez így lesz... naaagyoooon sok spot vár arra, hogy leadják (három számjegyű)
süti beállítások módosítása