Kövess!



2010.06.23. 07:40| Szerző: Kontárblog

 Az alábbi kis bannert látva gyermeki izgalom fogott el,vajon mi lesz a képsor vége, ez a Nincs De kampány egy újabb része lenne?

Hát a végén igencsak meglepődtem.
Szívbarát lépések és a defibrillátor? Nem durva párosítás ez kicsit? Oké, hatásvadász elrettentés, figyelemfelkeltés, sokkolás kell a mai világban, nade egy szívbarát programban? 
Még ha a végén ott lenne egy nagy adag elrettentő szám, vagy hogy X %-kal kevesebb koleszterint tartalmaz, vagy erre, meg arra jó, akkor azt mondom... Nade így?... Csak lóg az egész a levegőben, és felesleges viszolygást vált ki-legalábbis belőlem mindenképp.

A szófaszörfről már nem is beszélve...

A banner a szívbarát_lépések nevű honlapra vezet, ahol már az első átpörgetésen is érződik, versenyt lehetne rendezni, ki-hányszor találja meg a címadó szókapcsolatot az oldalon témában. Külön megkapó, hogy mind a twitter, a facebook és az RSS gomb is a főoldalra vezet...

 A spot a langyosan elmegy kategória, bár az ilyen témában nem szeretem az import 32 fogas mindenki 25-30 spotokat. Ne értsetek félre, fontosnak tartom a felvilágosítást a témában, tudom, hogy hazánkban szignifikánsan nagy a szív és érrendszeri megbetegedések aránya, de a bannert túl durvának, a spotot pedig túl semmilyennek érzem.

És ez a mindennap megkapod a lendületet szöveg, mintha csak egy Győri Édes Jóreggelt kampányból elevenedett volna meg...


Share/Bookmark
 |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr82101607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

druszilla · http://kontar.blog.hu/authors/druszilla 2010.06.23. 14:53:47

én elsőre simán valami gőzölős vasalónak néztem :D

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.06.25. 10:41:47

a reklámot elnézve, ez egy szekta :D
süti beállítások módosítása