Kövess!



2010.12.21. 21:57| Szerző: druszilla
Bevallom, nekem nem megy csak úgy az ünnepi hangulat. A standard karácsonyi dalokat pedig kb. egy hónapja folyatják a csapon is, kell valami, ami átlépi ezt az ingerküszöböt.
 
Emlékeztek, hogy tavaly mekkora sláger lett Csondor Kata énekével a T-mobile tévéspot? "Hóban ébred majd az ünnep...", sokáig dúdolgattam. A nagy sikerre való tekintettel el is készült egy teljes verzió. Nagyon szeretem.
 
A T-mobile bizony idén is hatásvadász :) Készült most is dal. Először a tévéreklámban nem fogott meg igazán, aztán előkerült a Facebook kampány.
Újabb egyszer már jól bevált ötletet használtak fel: A korábban a Gödörnél levő Facebook falnál aktivizált grafikusok ismét munkálkodtak. Az üzeneteinket megrajzolták, rímbe foglalták vagy pantomim előadásban valósították meg.
 
Ahogy korábban is, figyelemmel kísérhettük, hogyan készültek a rajzok. Aktívan működött a fórum és remek ötletek érkeztek be. Le a kalappal az ügyes rajzosok előtt és kívánok nekik nagyon Boldog Karácsonyt!
 
Az idei dalról készült egy rajzos videó, mely a kampányt hivatott bemutatni. Imádnivaló az aranyos képekkel. Szép dal és úgy tűnik Csondor Kata csilingelő hangja itt is megteszi hatását. 
 
 
Egyszer csak érkezett tőlük egy hírlevél is, ami megint találó és megkapó. Kaptam egy kedves karácsonyi üzenetet. Lehet, hogy csak az ünnepekre való tekintettel vagyok ilyen kis érzékeny, de nekem nagyon tetszik. Tudom, a szöveg csöpög, jó fogás... de ennyi belefér. :) Végre nem arról szól egy hírleveles karácsonyi üzenet, hogy Boldog Karácsonyt!, de azért vegyél még valamit olcsóbban...
Más: Lehet küldeni e-mail-ben is karácsonyi üdvözletet, amivel minden egyes jókívánság után 100 magyar Fortint kerül a Magyar Telekom Mosoly Alapítvány számlájára. (Reméljük nem úgy működik majd mind az AXN reklámfelület ajándékozása...)
 
 
Nah, ennyit az érzelgősségről :) Egyetek sok finomat, érezzétek jól egymást és vigyázzatok magatokra!
 
 
 

Share/Bookmark
 |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr862531233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaq 2010.12.24. 12:52:21

néhány gondolat:
1. a mosolyalapítvány nem a Telekom-é. belső policy, hogy a cégnek saját alapítványa nem lehet (ellentétben pl a Vodafone-nal), hosszútávú stratégiai együttműködések vannak helyette. ez egyrészt átláthatóbbá teszi a működést, másrészt viszont nem nagyon mennek át a támogatott dolgok (sok van) a köztudatba.
2. az AXN akciója - mikor beelőzött -, a cégen belül néhány vezetőt arra sarkallt, hogy elégedetlenségének adjon hangot az általad is említett akció kidolgozóival szemben (idézek): "mi a mi 100Ft-unk az AXN 1000Ft-jával szemben?". azóta kiderült, nem teljesen ugyanaz a helyzet, még ha hasonlóképpen is volt kommunikálva.
ugyanakkor kifejezetten károsnak tartom az AXN akcióját, mert az ilyen típusú jótékonykodást hitelteleníti el pusztán olyan social media KPI-ok elérése érdekében (rajongók száma), ami minden SM-ban járatos szakember számára legalábbis kétségbe vonható értéket képvisel (mivel mérjük a SM hatékonyságát kérdéskör bevisz a málnásba, ezért itt ezt most rövidre zárnám).
3. örülünk, hogy a dalok, a reklámok és a különböző egyéb karácsonyi aktivitásaink elnyerték a tetszésedet! :)

titan 2011.01.05. 14:56:00

A karácsony alatt a kedvenc reklámom volt, és már rég meg akartam hallgatni a teljes változatot. Szóval köszi. Boldog újévet
süti beállítások módosítása