Kövess!



2011.03.08. 09:23| Szerző: Kontárblog

Mostanában egyre több helyen bukkan fel a kérdés, mégis mi a fenéért potyognak macskák, és nyalókák a djuice reklámban az égből? És egyáltalán, mi az a kedvestelefon?
Noshát erről a két spotról van szó:

 Az első jelenet annyira esetlen, érthetetlen és mesterkélt, hogy a végén a potyogó macskákat és nyalókákat megpillantva csak egy dolgot érzünk biztosnak: ezt elmebetegek tervezték, vagy legalábbis nem beszámítható állapotban.

 Valahogy a második spot sem ad megnyugvást lelkünknek, szintúgy annyira furcsa és esetleg maga a jelenet, hogy a potyogó macskás részhez érve garantáltan összevonjuk a szemöldökünket.
'Gonosz telefon, kedves telefon, kölyökmacskák, nyalóka...MIVAAAAN??'
Hiába kémlelünk segélykérőn körbe a neten, be kell látnunk, okostelefonostól, mindenestől ez valóban csak egy feltűnési viszketegséges reklámkampány, sok elvont figurával-hogy beszéljünk róla.
Valahogy az nem derül ki, hogy a gonosztelefon milyen ismérvekkel rendelkezik a gonoszságán túl, hiszen a kedvestelefonok listáján az alap készülékektől a kategóriák csúcsáig szinte mindent megtalálunk, tehát még azt sem lehet mondani, hogy az okostelefon a gonosztelefon-vagy a kedvestelefon.

Ha valakinek sok lelki ereje van, érdemes (hanggal!) megnézni a kedvestelefonos honlapot, na ez aztán a szürreális. Nem is igazán találok rá szavakat, főleg mikor jobbra-ballra scrollozol, maradandó élmény...

Nem tudom, hogy lesz-e még folytatása ezeknek a hibákkal teli remekbeszabott filmecskéknek, mindenesetre tőlem az egyetlen pluszpontot a kampány kapcsán ezért az adományozásért kapják.


Share/Bookmark
Címkék: telefon  |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr712720286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titan 2011.03.09. 11:28:57

Bevallom a macskákat észre sem vettem, lehet azért mert elborzasztott a gondolat, hogy a gonosz telefonom az életemre tör. A honlapot eddig nem láttam, valóban maradandó élmény a "doppler effekt" :)
Egyébként lehet, hogy csak mi, halandók nem érünk fel a készítő művészetéhez, nem?

nagylinda · http://konvex.blog.hu 2011.03.17. 11:39:57

A potyogó macskákkal kapcsolatban: a 3. rész egy olyan telefonról szól, aki tehenet dog a gazdája nyakába. Ezzel szemben a "kedves" csak egy tucat macskát, amik jó esetben csak megkarmolhatnak, de nem szakítják át az aszfaltot.

greg03 2011.04.13. 23:31:51

ilyen kampányoknál mindig azon gondolkodom el, hogy milyen lehetett az a pillanat, amikor az ügyfél úgy döntött, ez kell neki. éppen ez.
most már tudjuk azt is, hogy nem csak a kampánynak nem lesz folytatása, de hamarosan magának a djuice-nak sem.

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.08.14. 21:09:41

Mit értetlenkedtek. Nyalókás és macskák lassítva: a cukiság ígérete.
süti beállítások módosítása