Kövess!



2011.07.10. 20:03| Szerző: Kontárblog

Ismét egy gyöngyszem jelent meg a magyar reklámok tengerén: macskaeledel ivartalanított macskáknak. A reklám megtekintése különösen ajánlott az esti vacsora mellé.

A reklám James Bond stílusa és cselekménye nem meglepő, hiszen a néhány hónappal ezelőtt megjelent Friskies reklámban is egy ügynök macskát láthattunk, még a színe is épp ilyen vöröses volt.
(Az már nyilván más lapra tartozik, hogy az "életrevaló" három másik macskahaverral lóg, míg az ivartalanított, ha épp nem magányos, akkor kutyát kerget.)

Felesleges is percről percre elemezgetni, kész vicc az egész. Véleményem szerint ez a reklám egyszerűen nem televízióba való!

Kényes témákat indukál, ha a kisgyerek megkérdezi, hogy 'apu, mi az, hogy ivartalanított?', illetve sem a nagy gyerek, sem a felnőtt nem kíváncsi arra, hogy a férfiasságukban megcsonkított macskák hízékonyak és húgyúti fertőzések veszélyeztetik őket. Szerintem ezt osszák meg cicabarát közösségi oldalakon, fórumokon az arra nyitottakkal, akit érdekelhet. De jelen esetben teljesen felesleges sörétes puska jelleggel az összes TV nézőre rálőni. A téma jellege vetekszik a csavart tamponbordázat hatékonyságának ecsetelésével.
Szerintetek nem?


Share/Bookmark
 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr873056243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása