Kövess!



2011.08.10. 09:02| Szerző: Kontárblog

A Tuc keksz korábbi reklámjait sem igazán zártam szívembe, és lám, ezúttal sem sikerült maradandót alkotniuk.
Már az újra és újra felszínre törő nyelvi zsonglőrködés bántó a fülnek (tuc - tudsz), és megspékelve még minden alkalommal egy-egy bugyuta rajzolt jelenettel... mindig azt hiszem(remélem) ezt már nem lehet 'überelni'. És de.

Most éppen egy öltözőfülkébe harap bele éhes főhősünk jobb híján. Hiszen ebben a világban nincs is más eledel, vagy a szögletes kekszet eszed, vagy valami berendezési tárgyba kell beleharapnod. Evidens.
 

A vonalon maradva lencsevégre kaptam még egy, a márkához kapcsolódó, igen elgondolkodtató gerillaszösszenetet:

 Gondoljuk szépen végig a helyzetet. Épp haladsz át a zebrán, sebesen a villamossínek között. Meglátod a feliratot: Éhes vagy? Ó, hát persze, hisz korog a gyomrod! Node mit mond az üzenet másik fele? Ha nem tudsz (vagy tudsz?) a Tuc keksznél jobbat, akkor...nos akkor maradj a sínek között? Vagy hogy is van ez?
Akárhogy is nézem, nem látom a logikát benne, miért a sínekhez fújták fel az üzenetet- azon túl, hogy rendkívül veszélyes.
Nodehát mivel ez a spothoz sem kapcsolódik, tulajdonképpen elmondhatjuk, íme ismét egy logikátlan, koncepció nélküli reklámkampány. Tuc ennél rosszabbat?

 


Share/Bookmark
 |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr193138419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.08.14. 21:13:03

Azért a sínek között, hogy amikor a tucra gondolsz, tudd, sínen vagy. muhaha
süti beállítások módosítása