Kövess!



2011.08.23. 13:35| Szerző: druszilla

A Kinder Bueno él a mai trendekkel és a megfilmesített vámpíros ponyvák hangulatával próbálja eladni a nasit. 

Engem zavar, hogy a csapból is vámpírok folynak, bár a sorozatok promóciója sokszor igen ötletesre sikerül (persze nem nálunk).

Ezt ugye már mindenki ismeri.

 

Na de a lényeg, hogy az előző reklámot - aminek legalább a zenéje jó volt - lecserélték vámpírékra. Újra tanúi lehetünk - ha még nem láttuk volna eleget ezt a filmekben - amint az ember hölgyemény majd elalél vérszívó vendégétől. Az összekent, csokis ajkak persze most sem maradhatnak ki, ami szerintem nagyon erőltetett, de ha szerintük a maszatolás a lényeg...

A magyar videóban a szöveg valami hasonló: Engedd, hogy elbűvöljön!

Ez azért jóval szűkebb célcsoportot foghat meg, mint a szimplán jó zenés, csokoládét és mindenféle folyó krémeket mutogatós reklám. Bár, ha megnézzük, milyen képeket villantanak be a spotban, az is eléggé elborult. 

Szóval igyekszem én félretenni ellenérzéseimet az új divattal szemben. De mégis... Mit szóltok hozzá?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Share/Bookmark
 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr843173506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása