Kövess!



2009.09.09. 15:03| Szerző: Kontárblog

Az egyik weblapon megláttam egy bannert, és szinte kiáltotta, mentsem le.
Készítettem róla gyorsan néhány print screent, megörökítve minden fontos mozdulatot.

 

Ezt a hirdetést egy férfimagazin honlapján nőknek szánt honlapon olvastam, és hirtelen nem tudtam eldönteni, sírjak-e vagy nevessek.

Számmisztika vagy szexhirdetés?-futott végi az agyamon, miközben a gép töltötte be az oldalt.

A megoldás abszolut váratlan volt.

Egy pirospont a készítőknek azért,mert ahogy sejtem, elég nagy arányban elérte a banner a célját, a rákattintást.
A másik pont szinén még gondolkodom,mert nekem valahogy a hirdetés a vékony mezsgyén van a pajkos erotika és a feleslegesen használt erotika között.
Mindenképpen vicces, mert gondolom többünknek nem esett le egyből, hogy ez a pár pillanat az elején egy lottósorsolás.Ez tipikusan a lassan leeső dolgok közé tartozik-és ez szerintem nem válik kárára a reklámnak.
Van benne némi titokzatosság, hiszen ha valaki először nézi csak futólag végi, szerintem a büdös életben nem jön rá, mit akarnak már megint rásózni. Ez a kis képzeletbeli feketelyuk vonzza a kattintást, mint ahogy a hölgy beállása a tekintetet is. Lassan teljesedik ki, hiszen csak a végén érti meg az ember, hogy ja, és ez ezért zöldhátterű akkor, és ezért vannak ott azok a golyók.Megvan a sikerélmény is:)

Mindenesetre gratula a kreatívoknak a munkához, mindenképpen figyelemfelkeltő ötlet, és még egy meleg kézfogás azért, mert az ötletet sikerült lenyomni valahogy a 'fejesek' torkán.
Gondolom épp szabin voltak:)

    Ami a honlapot illeti...Nehezen találok szavakat...Kicsit olyan 'irigyhónaljmirigyes'.
Nem tartom egy eltalált ötletnek, nekem kicsit azt sugallja,hogy aki Lottózik, az becsavarodik. A szereplők egy része némiképp autistának, másik része pusztán debilnek tűnik a szememben. Nekem ez már erőltetett. Inkább valami játékot tettem volna a honlapra. Elhiszem,hogy gerillásra akarták venni a figurát, de... Majd máskor:)
Ha valaki szán rá időt, talál néhány vicces jelenetet,ha eljut a lottószelvényig, de a frissen betoppanónak szerintem nem kínál elég élményt a főoldal a maradásra.


A 24es számot eljátszó pasi már egészen bizarr átmenetet képez Lar pul art társulat- Besenyő Pistabácsija és a Jelek c. film között.

 

 ui: És hamár manapság úgyis akkora divat a nosztalgia, nézzünk vissza néhány régi reklámot, melyek talán stílusukban picit jobban is illettek volna arra a bizonyos honlapra.

 

 

 

 


Share/Bookmark
Címkék: lottó honlap  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr751371112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.09.09. 16:30:42

nagyon zsivány. a kislánynak megmutatnám a számgyűjteményemet...

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.09.10. 08:32:29

Közben eszembe jutott kire emlékeztet még a 24es szám jelenetében az ürge stílusa.
www.port.hu/pls/me/media.print_media_popup?i_area_id=6&i_object_id=51824&i_is_picture=1&i_is_video=1&i_org_id=&i_media_id=179896
A Töketlenekben az a Star Trek mániás félőrültre, aki üldözi őket:)
süti beállítások módosítása