Kövess!



2010.01.11. 22:23| Szerző: Kontárblog

Nos úgy tűnik, ennek a műsorról már talán le is került nagysikerű  kvízjátéknak, a Legyen Ön is Milliomosnak a hullámait próbálja meglovagolni a Citroen ezzel a kis banneres szösszenettel. 

A Milliomos szót a robotkar kicseréli a Tulajdonos szóra.
Vastapsot neki!
Gondolom ettől sokkal motiváltabb lett minden potenciális vevő, hiszen készen is áll a nagy képlet Milliók=>Citroen vásárlás! Ejha!

Bár arra még nem sikerült rájönnöm, hogy a 3,5 milliós autó megvásárlásának mely folyamatában válok én (ismét) milliomossá, ahogy az utolsó banner írja... Dehát Ők már csak tudják:)

Nekem személyszerint ez a reklám azt mondja, a Citroen milliókba kerül, és egy két évvel ezelőtti felmérés szerint a rajzfilmes kocsiknál megbízhatóbb.
Őszintén, szerinted nem röhejes? Hol ebben az üzenet? Hamár a megbízhatóságot akarja nyomatékosítani, miért nem valós példákat hoz fel legalább? Ez a reklám, mintha a saját paródiája lenne...
Updated:

Ez a banner is, mintha direkt lenne ilyen szerencsétlen.
Citroen, hogy végre egyszer a hülyéknek álljon a világ?

Ja, már a rádióban is megy egy reklám belőle..khm...nem lehet alulmúlni...

Továbbmenvén azt hiszem a dinamikus honlap itt új értelmezést nyer.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÉÉÉs dobpergés, itt ragadnám meg az alkalmat egy közérdekű bejelentéshez a bloggal kapcsolatban!

Nem, nem kell a szívedhez kapni, nem szűnik meg, sőt!
Csatlakozik hozzám egy régi ivócimborám, Mainstream, aki a több szem többet lát alapon fogja segíteni munkát, hogy kicsit mélyebb (ön)kritikát gyakoroljunk a hazai reklámszakmára, immáron társbloggerrel gazdagodván.
Nyilván én utolérhetetlen, megismételhetetlen és levakarhatatlan vagyok, de azért Fogadjátok Őt is nagy szeretettel!


Share/Bookmark
Címkék: banner  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr481663900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.01.12. 12:43:30

nagyon nagy ötlet. kreatív.meg jó hogy valakinek feltűnnek ezek...

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2010.01.22. 13:34:42

ööö...szerintem annyi szenny reklám van, nem értem miért a hazai középmezőnyből szedtél ki valamit...az átlagos hazai megoldásokhoz képest ebben legalább van valami, amitől nem hányok be, vagy nem sírom el magam azonnal: hogy erre pénzt költöttek...
Nem mellékesen érdemes megnézni a "szakma lapjában", a szánalmas Kreatívban megjelenő hirdetéseket - na azok valóban alulmúlnak mindent...ami azért vajon nem kínos????

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.01.22. 20:32:52

@Legelő Őse: hát ez konkrétan nekem igencsak megütötte a'szánalmas' gongot a fejemben,de persze kinek-mi...

nekem ebben az a legfurcsább,mintha ellenkampány lenne. mintha azt akarná mondani,hogy hát igen,ez egy sokmillióba kerülő autó, és semmi értelmes 'díjjat' nem tudtunk ráosztani

de nézz körbe nyugodtan a blogon, van itt szennyreklám bőven:)
süti beállítások módosítása