Kövess!



2009.10.12. 11:28| Szerző: Kontárblog

Most jött meg a válasz a Reklám Szövetségtől:

"A reklámszakmán belül számos szakmai program van ebben az időben, ami jelentősen megnehezíti a Reklámhét programját adó előadások és egyéb megmozdulások leszervezését, ráadásul a gazdasági helyzet hatása sajnos a reklámszakmán belül is érezhető, ezért úgy döntött a Reklámszövetség, hogy egy erre alkalmasabb időpontban szervezi meg az eseményt. Tekintettel arra, hogy a nagyközönség felé hirdetése a rendezvénynek még nem jelent meg, a halasztás hírét sem jelentettük meg külön - mivel még nem tudjuk a pontos dátumát a tavaszi országos rendezvénysorozatnak.

 

Vidéken valóban voltak mostanában és lesznek is ezen a héten programok - ezek meg is jelentek, ahogyan Ön is olvasta; országos, összefogott eseménysorozat tavasszal lesz. Amint erről vannak híreink (dátum, program), és kívánja, természetesen jelezzük Önnek is.
 
Üdvözlettel,
 
Markovich Réka
 

dr. Markovich Réka
főtitkár
Magyar Reklámszövetség"

Hát kövezzetek meg, de én még mindig nem tartom fair intézkedésnek ezt az egészet.
Szeptemberben megjelennek a hírek, hogy a Danubius lesz a médiatámogató, de semmi konkrét sztornózás nem jelenik meg a médiában...
Arra számítottak, hogy a diákok, szakmabeliek majd nem veszik észre, hogy idén elmarad az egyetlen (ingyenes) ilyen jellegű rendezvény? Az, hogy a válság miatt átteszik jövőre, nem tűnik fel senkinek?
Hát megmondom őszintén a puttonyom tele van vele, hogy a válsággal mindennel kapcsolatban lehet takarózni...

A "számos szakmai program" nem tudom, pontosan mit fed le... A Reklámkonferencián kívül, (ami, mint írtam is, egyszerű halandóknak igyen borsos árú) nem nagyon jut eszembe más program.
Ha tud valaki ilyenről, ne tartsa magában...

Itt az eredeti post tegnapról.


Share/Bookmark
Címkék: sajnálatos  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr401444427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása