Kövess!



2009.11.04. 23:00| Szerző: Kontárblog

Be kell valljam, életemben nem hallottam még a Boomerang nevű TV csatornáról, pedig 2006 óta hazánkban is jelen vannak. Vagy kikerültek a reklámaik, vagy eddig nem költöttek túl sokat (eleget) marketingre.

A plakát egyszerű, nincs túlspilázva, vonzza a tekintetet.
Főleg most a Sláger rádiós történések után mindenki elgondolkodik egy pillanatra, mi ez, hogy kerül Garfield a Boomerangra?

Nem tudom, ilyet mennyire éri meg óriásplakáton hirdetni, nincs hatékonyabb, költségkímélőbb módja a célcsoport elérésének? Célcsoport a gyerekek, és a Garfield kedvű felnőttek?
Kicsit talán jobban kommunikálhatnák, hogy ez egy TV csatorna. Nem hiszem, hogy az utca emberének túl nagy százaléka gugliz otthon rá...vagy hogy elegen hallottak volna róla. Kíváncsi vagyok, lesz-e folytatás.


Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr521501449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása