Kövess!



2010.05.02. 22:34| Szerző: Kontárblog

Ez az a tipikus banner, ami megfelelő számú agysejt alatt is bombabiztosan működik.

Kit ezzel, kit azzal talál meg, de tisztán lekövethető, a célcsoport egyes tagjait mivel próbálják megfogni. Biztosra mennek, úgylátom; kár, hogy egy photoshopoltan nagyszemű zsebkutya már nem fért fel a képre...

Külön felhívnám a figyelmet az ötletes domain név választásra. otomoto. Ezt még a fogatlanok, raccsolók és tájszólással beszélők is teljes magabiztossággal tudják kiejteni, abszolút körültekintő és megfontolt döntés volt részükről.


Share/Bookmark
 |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr921969843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Krisztina l Vérnyúl · http://www.palyamarketing.hu 2010.05.03. 09:30:58

Mivel jólnevelt vagyok, ezért nem "Mi van?" hanem "Tessék?"
Már megint egy olyan reklám, aminek tudom, hogy nem vagyok célcsoportja, mert fogalmam sincs, hogy miről van szó benne :)

druszilla · http://kontar.blog.hu/authors/druszilla 2010.05.03. 17:10:16

Tudjátok mi értelme van ennek a reklámnak? Hát lefoglal! Unalmas pillanatokban elgondolkodhatunk azon, vajon tényleg ennyire láma mindenki? Majd boldogan konstatáljuk, hogy nem tartozunk közéjük... :D
süti beállítások módosítása