Kövess!



2011.04.13. 09:22| Szerző: Kontárblog

Érdekes kis spotra bukkantam a napokban, a Tesco gyerekevőeszközeit reklámozzák kissé bugyuta, de összességében aranyos zenés produktummal.

 A filmecske cselekménye meglehetősen soványka, aki 00:30-ig nem is nyújt semmilyen extra élményt az emberben, csak nagy kérdőjeleket generál, egy pillanatra felvillan az Apa kezdődik élmény 1-1 arckifejezés ahogy átsuhan. A lassú felvezetés után beindul a zenekar, a gyerekek csörögnek, zörögnek, és össze is áll az alkalmi együttes, akik kitartóan várják a vacsorát.

Nem lehet elmenni a mellett, hogy magyar magyar reklám, nem egy import szinkronizált, átmontírozott szlogenű spot, tele német termékekkel a háttérben. Befigyel a kockásfülű nyúl, Spongyabob, és egy csomag Zabfalatok is. Egy igényes orrfújás is becsúszik.

Összességében szerintem a reklám aranyos, egészen biztosan minden gyerekes anyuka szívét (potenciális vásárlók!) megdobogtatja. Ami nekem nem jön át, hogy azon kívül, hogy jól lehet velük csörömpölni, mennyiben nyújtanak extrát.
Furcsa megoldás, hogy nincs benne narrátor, nincs a végén egy megnyugtató hang, aki felsorolná a termék előnyeit, árait, és hogy vásároljunk az adott boltban. Még a márkanév maga se hangzik el. Végig csak a csörömpölés és a gyerekek éneke hallatszik.

Végülis én azt mondom, így is lehet csinálni, szép, figyelemfelkeltő reklám, aki képes végignézni a 1, 5percet, abban marad egy pozitív, színes élmény belőle.


Share/Bookmark
Címkék: gyerek  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr512800640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása