Kövess!



2011.09.19. 22:07| Szerző: Kontárblog

Készült egy Köki terminál reklám, melynek segítségével mi magunk is könnyedén rájöhetünk, miért késik a végállomás végső befejezése. 

A fülbemászó dallamocskák izmos férfiemberek megfeszített munkájának eredményeképpen állnak össze remekművé a spotban, akik a biztonsági előírásokra fittyet hányva szórakoztatnak minket és egymást.
A másféltucat munkás élvezettel rohangál és dobol a szálló porban, a szikrák közepette, félmeztelenül, akrobata mutatványokat sem nélkülözve.
A másodpercnyi csenden 00.32-kor a rendkívül szimpatikus (munkavezető?) úriember 'NAA' kiáltása lendíti át a csapatot, akik élvezettel dübörögnek tovább a hordókon.

Színes, szagos, látványos, hogy belepillanthatunk az építkezésen dolgozó munkások mindennapjaiba, de valahogy a végén nekem nem jön át a 'na, ezt meg kell néznem, ha kész lesz' érzés... Sőt, a 'jó ütemben' szlogen a záróképen még ironikusnak is hat önmagával szemben, hiszen hiába élvezik a munkások ennyire az építkezést, ha mindenhol arról cikkeznek, hogy késik az átadás...Kell ezt még reklámozni is? Képes lenne ez kompenzálni? Nektek bejön?

Akit érdekel, ide kattintva lehet megnézni a werkfilmet.


Share/Bookmark
 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr73237107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása