Kövess!



2009.09.30. 08:46| Szerző: Kontárblog

Még július végén fényképeztem ezt a plakátot, és nem sokat késlekedett az ehhez tartozó online hirdetés se. Elsőre nagyon megfogott a meglepő szóhasználat, és a keresztszemes minta. Szerintem aranyos. Egyszerű de ütős. A banneren magukat fényezik első körben, majd keresztszemes öltések készülnek, amiből hirtelen összeáll a, már ismert kreatív minta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maga az ötlet tényleg nem hülyeség, hiszen épp itt az ideje, hogy valaki a, korral kicsit nehezebben haladó- nagyszüleinkre is gondoljon.
Arra emlékszem, hogy a T-online nagyinet programot indított az idősebb korosztálynak, de az gondolat 'továbbgondolásával' nem találkoztam még. Hogy egy konkrét internet-telefon csomaggal őket célozzák meg. Bár reméltem, hogy valami nagygombos mobiltelefont kapnak, ha jól érzem ki a hirdetésből, vonalast beszélnek rájuk.
Már csak az a kérdés, hogy a nagyikat mennyire lehet közterületen ilyenekkel megfogni. Az addig oké, hogy nem billboarddal nyomulnak, hogy a hajlott hátú nénikéknek is esélye legyen kiszúrni, de a citylightokat vajon mennyire értékelik? Vagy pont az ő gyermekeiket, unokáikat célozzák? Szerintem ez sem kizárt.
Eddig úgy tűnik, ez kivételesen egy használható Upc reklám.

 

 

Ui: A gagyi bábos reklámok leszólását sem marad el, azt a jövőhétre hagyom:)


Share/Bookmark
Címkék: upc  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr141417421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása