Kövess!



2009.10.05. 00:27| Szerző: Kontárblog

A régebbi képek között mazsolázgatva bukkantam rá erre a, kb. 1éves gyöngyszemre. Messziről sötétben nincs gond vele, de ha közelebbről, jobban megnézzük, észrevehetünk egy-két apróságot, mely könnyen szöget üthet a fejünkbe... 

 

 

Elsőre a 'J' betűn elhelyezett, majd másodsorban a lap alján triplán elhelyezett szmájlira gondolok, illetve a stoppos hüvelykujjra.
A vörös háttér szocialista emlékeket ébreszt bennem adódik a vér témából természetesen. A tárt kapuk a szövegből. De a kompozíció maga szerintem inkább ilyesztő, mint barátságos- talán ezt próbálták feloldani a szmájlikkal?
Nekem az egész valahogy csak lóg a levegőben. Akár még paintben is lehet ilyet csinálni szeritnem...
Nem mondom, hogy grafikusokra kellene költeni a pénzt, hiszen jobb helye is van annak a magyar betegség egészségügyben, de ez a plakát bennem vegyes érzelmeket indít el. Kicsit a karácsonyfa díszítésre emlékeztet. Ide is kicsit,hogy ne tűnjön olyan üresnek, oda is kicsit, hogy legyen ott valami aranyos...


Share/Bookmark
 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr481428187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása