Kövess!



2009.10.12. 13:29| Szerző: Kontárblog


Megmutatok egy régi, de mindmáig nagyon a szívemben dédelgetett gerilla akciót. Egy újszülöttnek minden vicc új, de azért remélem nem csak nekik tudok újat mutatni.


2004. telén szőke nők tüntettek a Blondie étterem nyitása ellen. (cikk itt, később itt és itt)  .
Irogattak róla mindenfele, a csapból is ezt folyt, aztán kiderült, hogy a hidrogénezett szépségek be voltak építve a hadműveletbe, az egyik 'tüntető' autójának csomagtartójából a helyet reklámozó szórólapok kerületek elő(hogy, hogynem?de tényleg, hogy??).
Így persze a napnál is világosabb lett a turpisság (érezhette magát sokmindneki becsapva), és lehetett rajta csámcsogni még egy darabig. Sok hűhó- a semmiért?

Szerintem jókis történet ez kishazánk korai gerillatörténelméből. Biztos, hogy hatásos lehetett akkoriban, hisz ez még egy új fogalom volt itthon- enni meg mindenki szeret:)

Nekem, ahogy rekonstruálom az eseményeket,( akkoriban még zsenge voltam:) ) ott bukott el a történet, hogy tiramisuval dobálták meg. Ez megbocsájthatatlan hiba, nincs az az ember, aki képes lenne egy ilyen csodálatos és drága, fennkölt finomságot valaki arcába nyomni. Nyam-nyam. Vétek lenne csakúgy önhatalmúlag tönkretenni.

UI: remélem ezek a reklámok mindenkinek megvannak:)


Share/Bookmark
Címkék: retro parasztvakítás  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr861444908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása