Kövess!



2010.01.22. 08:55| Szerző: Kontárblog

Nagyon nyomul a Metropol, bár szerintem mindenki elsőre is értette, ők azért zakatolnak tovább: plakátok után már banner és spot is készül az ingyenes újság népszerűsétésére.

A banneren Diákhitelcsirke gumicsirke és bundázott csikefalatok sasszéznak a majmok és répák között, időre kell begyűjteni a csirkéket.

 

A TV-spot hasonlóan fárasztó..
Elsőre vicces volt, és tetszettek a változatos plakátok, de mostmár ez a többfrontos támadás kezdi átlendíteni a kampányt az idegtépő kategóriába.
 


Share/Bookmark
Címkék: újság banner print spot  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr721692005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sinkovits · http://thinkdigital.blog.hu/ 2010.01.22. 13:55:37

Nem is igazán értem, hogy egy ilyen típusú ingyenes újságnak, mi szüksége van egy ilyen erőteljes nyomulásra! Én olvasom, minden reggel elveszem, ha nyomul, ha nem nyomul. Aki nem olvassa, ettől sem fogja. Max pár emberrel többen veszik el reggel, de szerintem túl nagy hatása nem lesz.
süti beállítások módosítása