Kövess!



2010.03.19. 08:06| Szerző: Kontárblog

Úgylátszik, már lemoshatatlanul Class szakaszába érkezett a közterület minden egyes eleme, immáron a metróban is Classak vagyunk, bizony, C-vel.

A képek után találod a pontos szöveget,ha nem megy a betűzés:)

Ugye milyen Class kutyaszánon utazni, megtalálni egy rég elfeledett tárgyat, érezni a frissen vágott fű illatát, felkelni a napfelkeltével, teljes erőből szaladni, rossz álom után felébredni, viccet mesélni, összemosolyogni egy idegennel a metrón, kinyitni a szemed a víz alatt, kártyavárat építeni, még meleg kenyeret enni, este 8-kor a lemenő nap fénye, a kakaó tetején a tejszínhab, ha nem csörög a telefonod tárgyaláson, mikor eléred az utolsó metrót, ha egyszer sem fagy le a számítógép, hóvirágot kapni valakitől, ha téli hidegben meleg marad a kezed, ajándékokat csomagolni, mezítláb sétálni a füvön, hallani a hóesést, perceken keresztül kacagni?

Kicsit olyan szabadvers, kicsit olyan életérzés, kicsit olyan beszívott tavaszi újjáébredős zsongásos ...
Igen, nem találok rá jobb szót, olyan flow ez az egész gondolatsor, retro érzés, ami a múlt emlékein keresztül lelkünkből támad.. 
Ha annyiban maradunk, hogy a hóvirágot hagymástól kapjuk, továbbszaporítás céljából, akkor igazából ez tényleg egészen jól összeválogatott, életérzés reklámnak mondható.
Eltekintve attól, hogy az ember masszív halláskárosodás közben büdös, tolongó emberek mellett olvassa e sorokat...mégiscsak elmélázik, legalább egy picit, és egy hangyányit átszellemül, gondolatban a múltba révedez, vagy a jövőbe... Határozottan jó ötlet a márkához pozitív érzést társítani! Érdekes, hogy mindig próbálnak szögletes 'minimál designban' gondolkodni.
Nekem ezek a 'feeling' spotok(1., 2, )jutottak eszembe róla:)

Nektek átjön a flow érzés? A kreatív milyen reklámot elevenített fel bennetek?

A képekért köszönet Juditnak, illetve még valaki másnak is, aki egyszer szintén kitwittelte, csak most hirtelen nem emlékszem, pontosan ki volt az:D


Share/Bookmark
 |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr841851149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csomag Olga · http://csomagolas.blog.hu/ 2010.03.21. 22:02:55

Úgy olvastam Class kutyaszaron utazni. Azt hittem már társadalmi is lett belőle...

Csomag Olga · http://csomagolas.blog.hu/ 2010.03.21. 22:03:52

Ki utazik kutyaszánon Magyarországon????
süti beállítások módosítása