Kövess!



2009.10.05. 12:29| Szerző: Kontárblog

Mi köze a majomnak a Powertape-hez? Látszólag semmi. Sőt, ha a reklámot megnézzük, akkor se érezzük feltétlenül úgy, hogy beljebb vagyunk a főemlősökkel kapcsolatban.

 

Tegnap este a legtöbb indexes cikk alatt ez a banner futott. A kockákon egy majom látható, amint egy nagy adag Powertape ragasztószalaggal gyantázza a kezét művészkedik, tépi a szalagot, és a végén kirak egy feliratot.

Állati jó videók. Filmfesztival.ragaszto.hu

Különös ötlet, hogy a ragasztóról kell kisfilmeket felrakni- mondjuk elsőre kicsit megriadtam, hogy mindegyikben kell állatnak is lennie (már láttam lelki szemeim előtt, ahogy a ragasztószalaggal szedik ki a bolhát a kutyából...), ebből a szempontból-nekem- a reklám kicsit félrevezető.

A honlapon elég érdekes, pihent pályaművek vannak fenn, érdemes körülnézni azért, ha akarunk egy jót kuncogni. Bár a Henkel márkáinak ugye mindig is voltak különös reklámai a ragasztókhoz kapcsolódóan.

Az- amúgy túl sok releváns információt nem tartalmazó -honlapról kiderül, ez a verseny megrendezésre került 2008-ban is (a pályaművek között itt is akad bizarr, és különös tucatjával...). Innen elnavigálhatunk a két főmárka oldalára, ahol többek közt ilyen életszerű helyzetekről szóló reklámokat találunk.

Az ötlet maga szerintem nem rossz, hiszen a potenciális fogyasztók egy emberként mozdulnak meg, hogy bemutassák filmezési képességeiket- és közben hármasával vásárolják a termékeket, meg persze rögzül is a gondolat a fejükben, hogy mekkora jó muri már ez.
De ahogy nézem, nem sok emberhez jut el a híre eddig, és nem nagyon találtam könnyfakasztóan, térdcsapkodósan vicces videókat a tavalyiak között(melyik a nyertes??). Talán ezért is reklámozzák idén az indexen a 'pályázatot'. Kiváncsi leszek a verseny végére.


Nektek melyik a kedvencetek?


Share/Bookmark
Címkék: majom ragasztó beküldős  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr341428786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása