Kövess!



2010.02.08. 09:41| Szerző: Kontárblog

Egy nagyszeszű honlappal tunningolt remek kezdeményezésre bukkantam:
Ne kérj szatyrot!

 

 

Ez egy program, ami a Te érdeked is. Ha már kölcsönkaptuk a Földet unokáinktól, akkor vigyázzunk is rá! Persze mindenhonnan az folyik, hogy rajtad múlik, de mit tehetsz, kérdezed nap mint nap. Hát annyit például, hogy nem kéred el azt a bizonyos nylonszatyrot a vásárláskor. 2010-ben több, mint 450 patika vezetője úgy döntött, közösen kiállnak egy üzenet mögé, hónapról hónapra jutalmazzák azt a tudatos vásárlót, aki ezt a rövid, ámde fontos mondatot kimondja: NEM KÉREK SZATYROT!

Nagyon tetszik a kezdeményezés és a webes megjelenés is hozzá!
Ötletes, kreatív, aranyos!
Ami egy picit nekem rontja az egész önkéntes voltát, az maga a nyereményjáték, dehát sajnos egyelőre még tényleg elég nehéz rávenni az embereket az ökotudatosságra, szóval kell hozzá egy kis 'beetetés', és ez jelen esetben azthiszem teljesen helyénvaló.
 

 Összességében csak annyit tudok mondani: hajrá, és ne kérj szatyrot!


Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr111724735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása