Kövess!



2010.03.10. 08:00| Szerző: Kontárblog

Sanyi a bagoly blogját jó ideje olvasom, ám a napokban meglepetésként ért, hogy orvul, lesből támadva facebookon keresztül rámgerillázott!
Minden elfogulatlanság nélkül állítom, ez egy brilliáns ötlet!
Jelöld meg Sanyit a közösségi oldalaid fényképein, és cserébe Sanyis matricákat kaphatsz. Népszerüsítéssel népszerüsít, egyszerű, de ötletes módon köti a 'márkát' a fogyasztóhoz.

Persze, szoktak hasonló akciókat szervezni, részben az offline világba átnyúlva, hiszen ki ne emlékezne a nagy Homár kedvencre, a Mire lenne hajlandó Ön egy plasztik uzsonnás dobozért? c. kezdeményezésre, de azért az mégis, hol van egy ilyenhez képest...
Ez milyen egyszerű, és mégis mennyivel elegánsabb, profibb.

Blog.hu-s pályafutásom alatt ilyen gerilla-blog-képregény népszerüsítéssel még nem találkoztam (kár,hogy nem én találtam ki!:D ), remélem sikeres lesz a kezdeményezés, de tartok tőle, pár napon belül megjelennek majd a klónok, hasonmások...

Sok kis, és nagy cég is megfogjairigyelniirigyelhetné, én már látom is magam előtt iwiw adatlapok tömkelegeit, amint Auchan madár, vagy T-com logó van a képükre montírozva, hogy így 1% kedvezményt kapjanak a boltban:D Na de ne szaladjuk fejjel a falnak ennyire előre, örüljünk úttörő Sanyinak:)

Ez egy nagyon jó ötlet, azzal jutalmazom, hogy egy hónapig itt fog díszelegni a plecsnije az oldalsávban:)

Képek forrása


Share/Bookmark
 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr291827391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása