Kövess!



2010.05.20. 08:23| Szerző: Kontárblog

Megtetszett ez a Natur Aqua plakát. Ritkán van ilyen, de ez nagyon megtetszett, pedig nem rajongok a Coca Cola-ért, mint cégért, sem a termékeikért. De ez a plakát annyira egyszerű, kreatív, elragadó és csattanós, hogy még dejavu érzésem is támadt tőle. Olyannyira, hogy végigtúrtam a plakátkép gyűjteményem, és ráakadtam a 2 évvel ezelőtti változatára, amit 2008.7.10- én lőtt nekem az egyik ismerősöm:)
Igen, ennyire dejavu volt:) (meg ilyen régóta gyúrok rá nyílvánosan a blogra, igazából készítője azért készítette, hogy ezt a kontrasztot megmutassa nekem)

Szerintem tök érdekes megfigyelni, hogy igazából mindkettőn ugyan az van, mégis azért egészen más hangulata van a kettőnek a betűmérettől, a talaj színétől, és attól, hogy az emberekre rárakták a márkafeliratot. Sokkal hangsúlyosabb lett a cégnév, de valahogy sötétebb az összkép.

                         Ez az új                                                                És ez a régi

Sajnálom, de nem tudom kihagyni a poént, nem csodálkoznék, ha valaki már készítené 'A város legszebb esernyői' plakátot, mert sajnos az most aktuális, de nagyon...

Amúgy ügyesen eltalált szlogen a valódi érték a felszín alatt is, inkább maradjunk az egyszerűségnél szerintem, főleg egy víznél. (Az egyensúly fenntartása végett a cég másik plakátjának 'mustrálása' már készül, az holnap jön, ott nem kegyelmezek:D ).

ui: kommentelni szabad:)


Share/Bookmark
Címkék: egyszerű de nagyszerű  |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr822016725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bombadil 2010.05.20. 16:40:43

annyira imádom ezt a plakátot/reklámot! Tényleg szép, gusztusos, egyszerű, és akárhányszor ránézek, mindig elmosolyodom.
Jó, hogy van ilyen is, a sok agyroggyant "kreatív" mellett...

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.05.20. 16:42:29

@bombadil: pontosan. egyszerűen szép.
nincs túlkomplikálva..

druszilla · http://kontar.blog.hu/authors/druszilla 2010.05.20. 19:05:17

a melyik a jobb kérdésre nincs véletlenül nem tudok dönteni opció? :D

alice.psd 2010.06.11. 11:06:41

az új meg van komponálva, a régi csak összedobva (szöveg-termék-logó-szlogen elhelyezésre gondolok)
süti beállítások módosítása