Kövess!



2011.01.31. 21:50| Szerző: druszilla

Van az a reklám, amire nincsenek nyomdafestéket tűrő vagy Szalai Annamária nyugalmát megtartó szavak... Ez az a fajta.

A teljes értetlenségből felocsúdva azon gondolkodtam el, hogy vajon mi járt a fejében annak az ügynökségnek/kreatívnak, aki ezt megcsinálta és milyen ügyfél az, aki elfogadta? Arra jutottam, hogy ez valamelyik elmebeteg japán reklámból fennmaradt dolog lehet. Vagy valami vicc, amit mi halandók nem érthetünk.

A tisztasági betétet bizony már máshogy szokás a lábak közé helyezni és igen, a menstruálás közösségi ereje ezentúl vitathatatlan...

És még valami: Ha musicalt akarok nézni, színházba megyek. Ha ott Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán elénekli a szünetben, hogy mennyire jók az Always betétek, még meg is tapsolnám. Jók voltak azok a "régi" éneklős reklámok, de azt hittem ebből már kinőttünk.

Ha már betétek, nem hagyhatom ki az Always egyéb csodás alkotásait sem, melyek nem csak feszegetik a józan ész határait, de lassan emberi mivoltunkat is meghazudtolják és átveszik a hatalmat felettünk...

Eddig azt hittem, hogy a szárnyas betétek egyszer majd repülni fognak, de tévedtem. Nagyvilági életet élnek, mindennapjaik játékgépekkel és hullámvasutakkal telnek.

Most megyek és megtanítom a tamponomat táncolni...

 

 

 

 


Share/Bookmark
 |   | 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr492629081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Krisztina l Vérnyúl · http://www.palyamarketing.hu 2011.02.02. 12:44:50

Amikor pár napja először megláttam, csak bambán néztem és próbáltam felébredni. Valahogy nem fért bele a fejembe, hogy ez komoly...

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2011.02.02. 12:49:14

Hát ez valóban annyira tündibündi téma, hogy feltétlenül dalban kell elmondani. kár,hogy csillámpónik nincsenek benne!

druszilla · http://kontar.blog.hu/authors/druszilla 2011.02.02. 12:53:48

Én már a korábbiakat sem értettem, de eddig legalább nem énekeltek.
Itt az ideje belátni, hogy lemaradtam valamilyen evolúciós fejlődésről, mert én még mindig nem tudom mégis mi az a csillámpóni...

Vincenzo90 2011.02.02. 16:20:34

Borzalom, de mutass már egyetlen egy értelmes tampon, vagy betétreklámot. Nekem már az is csúcs volt, mikor vigyorogva röplabdáztak a csajok, mert az OB-vel bizony öröm a menstruáció :)

Egyébként kövezzetek meg, vagy akármi, de a flipperes tetszik. Lehet, hogy én vagyok a célközönsége? :D

Mosch Oly 2011.06.13. 11:01:22

a minimaxon és a többi gyerekcsatáronán az ehhez hasonló reklámok mindennaposak, csak ott nem betétet hanem anorexiára és a külső alapján való kirekesztésre nevelő babákat, ruhákat, buborékot fújó pisztolyokat reklámoznak. Ha ez fájt nektek akkor érdemes a kölök műsorszüneteit is figyelemmel kísérni nehogy késő legyen :-)

druszilla · http://kontar.blog.hu/authors/druszilla 2011.06.13. 14:06:37

Ha további szellemi leépülésre készülök, megnézem mindenképp :) Köszi a tippet.
süti beállítások módosítása