Kövess!



2010.01.16. 22:27| Szerző: Kontárblog

Gondolom többetekhez is eljutott már a site, de szeretném bemutatni azért én is a nagyközönségnek: jószándékú, a helyzetet némiképp rendezni vágyó emberek csoportja létrehozta a BKV-pótló nevű mozgalmat, honlapot, mely, mint a neve is mutatja, a sztrájk idejére (vagy akár azon túl is) segít összepárosítani a keresletet a kínálattal.

A kezdeményezés rendelkezik egy honlappal, egy bloggal, továbbá egy nagyon pörgős facebook csoporttal, és egy twitter accounttal is.
Nyomtatható járattáblát Innen lehet letölteni, mint látható, szép számmal írtak a kezdeményezésről már a médiában.

A kezdeményezés nagyon népszerűnek bizonyult, e pillanatban 9717 facebook tagja van! Kevesebb, mint egy hét alatt lettek ennyien!
Az üzenőfalon nem nagyon látni zsörtölődést, csupa hálálkodó emberrel találkozni a lapon. Most valahogy sokszáz autós ébredt rá, pár percnyi többletmunkával nem csak a környezetnek tesz jót, de még boldog mosolyt is csalhat néhány ember arcára- tulajdonképpen ingyen.

Mi az, ami miatt ez az egész egy reklámblogra a puszta segíteni akaráson túl felhozta a témát? A Peugeot kezdeményezése!

A 2010 elején logófrissítésen átesett cég is beszállt a BKV pótló akcióba, a 61-es villamost pótolják 9 személyes kisbuszukkal a csúcsidőkben: 7-9:30, 12-14 és 16-19 óra között.

Megmondom őszintén, csak pislogtam, mikor meghallottam:)

Szerintem ez egy nagyon egyedi és nemes kezdeményezés- és kitűnő reklám és PR értéke van. Az emberek kipróbálják, megnézik, és átérzik az gyártó autóit, és nagyon pozitív kép marad meg bennük róla, hiszen ingyen és bérmentve segítik őket munkába, vásárolni, vagy éppen vizsgázni.
Őszintén mondom, csak gratulálni tudok a Peugeot gyors reagálására! Jókor, jó helyen, bátor döntést hoztak, és én meg vagyok róla győződve, hogy ez a befektetés meg fog nekik térülni.
Arra viszont kíváncsi leszek, tényleg esetleg más autógyárak is bevállalják-e ezt a segítségnyújtást, én 'ingyen reklámfelületet'.

Lám-lám, ilyenkor azért be kell ismerni, a közösségi média azért hasznos dolgokra is használható, nem csak a volt feleségünk családi állapotát, vagy a leendő főnökünk fejét tudjuk lecsekkolni rajta...


Share/Bookmark
Címkék: autó  |   | 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr331673885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.01.18. 11:51:17

@cili55: ja,ja szerintem is, de mégis eddig mindenki elment mellette szó nélkül. Pedig szerintem tök nagy dolog, hogy segítenek a póruljárt utasoknak.

Vaandor 2010.01.18. 21:37:17

Egyéb hirdetés a sztrájk alatt, kb. szerdán. Elég gyorsreagálású volt:
indafoto.hu/okoskatorp/image/6547775-28b207f4/197585

(Ezt hirdette: www.bam.hu )

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.01.18. 21:40:24

@Vaandor: hogy mik vannak!
köszi!

bár mondjuk a honlapon az a bringázz a hóBAM is, az igen gyilkos szóvicc..
süti beállítások módosítása