Kövess!



2009.06.01. 10:21| Szerző: Kontárblog

Helló mindenki!
Igen, ez egy reklámokat elemző, leszóló vagy magasztaló blog.

Egy kis szubjektív nyalánkság :)

Lassan 1, 5éve, hogy megálmodtam ezt a blogot, de húzódott, halasztódott a dolog...

Közben persze ment a suli meg a meló, mindig volt valami, ami épp "fontosabb" volt a kontárkodásnál- de azért résen voltam, közben gyűjtögettem szorgalmasan, csemegézgettem.

Most, hogy az összegyűjtött újsághirdetések kupaca fenyegetően nagyra nőtt, a lementett bannerhirdetések mappája is túllépte az 500 megát, és a plakátfotók mappája is tekintélyes méretű már, úgyérzem itt az ideje postolni néhányat. Már annyira megnőtt a belső késztetés, hogy nem tartom magamnak- a Ti gyönyörűségetekre sem:)

Legfőképpen saját 'kapásaimat' szeretném bemutatni.
-print screennel bannerekről, online felületekről mindig magam készítek felvételt
-plakátokat, utcai akciókat általában magam fényképezem (95%-ban)
-videókat nem nagyon töltök fel, nem nézek tv-t (komolyan!)
-újsághirdetéseket fogok bescannelni (erre még várni kell)

Jómagam tulajdonképpen amolyan műkedvelő volnék, bizarr vonzalom fűz egy-egy nagyon jó, vagy pocsék reklámhoz; hogy megörökítsem, és belekontárkodjak kicsit. Mert ugye az a legjobb munka, amit az ember Maga csinál:) Mégha csak Kontár is...

Kontár...Jelenleg egyrészt tanulom még a szakmát a patináns egyetem falai között, másrészt kicsiben már művelem is a dolgot, rendelkezem már némi tapasztalattal ebben-abban.
(Csak sajnos nem eléggel, és nem abban, amiben kéne:D )

 

Remélem mindenki talál a gyűjteményemben kedvére való csemegét!
Ha nem, akkor meg köss belém, és mutass jobbat:)

Időmhöz és teendőimhez mérten próbálok minél rendszeresebben jelentkezni.
Aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle... :)

Hát akkor... 

  
  ui: A miheztartás végett, ez nem egy szponzorált blog, én sajnos senkitől és semmitől nem kapok pénzt azokért, amiket itt leírok. Minden, ami itt elhangzik, szubjektív magánvélemény. Mert nekem így jó:)

uui: Nem kenyerem a plagizálás csak cuki képeket lopok, bármilyen hasonlóság a valósággal, vagy mások blogjával pusztán a véletlen, a földönkívüliek és a nagy számok törvényének műve lehet. Ha saját képet töltök fel, az egyértelműen jelezve lesz(banner mind saját), ha máshonnan copyzom a képet, azt feltüntetem.

uuui: Tudom, hogy van pár reklámmal, marketinggel foglalkozó blog már. Olvasom is őket rendszeresen. De nekem van néhány eredeti ötletem, és sajátos szemléletem, melyekkel nem fogok beállni a sorba:)
Van a tarsolyomban pár rovat-ötlet, melyet nem láttam még sehol, és beállnék hiánypótlónak -remélem nem csak engem érdekel 1-1 téma. És úgy veszem észre, a legtöbb blog csak külföldi oldalakról, meg egymástól ollóz össze anyagokat, pedig a legjobb, ha magad elsőzöd le a dolgokat...Szóval én nem ilyen montázs blog leszek, saját képekkel saját témákat hozok fel.
Annyi, hogy egyenlőre híjján vagyok szinte minden HTML ismeretnek, így jó kontár módjára próbálkozom. Amíg a technikai feltételek nincsenek a birtokomban, tulajdonképpen minden post kicsit béta verzió is. Próbálkozom, na:) De ha megvárom, hogy mindent megtudjak, amit akarok, újabb 1,5évet kell várni erre a blogra:)

Még egy-két infó Rólam, ha érdekel.


Share/Bookmark
 |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr481156400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.09.24. 01:03:42

Itt jegyezném meg, hogy nem vagyok egy nagy HTML guru, ez az első blogom, így ha valami félre van csúszva, vagy hülyén néz ki, esetleg egy nagy üresség tátong 2bekezdés között, akkor AZ nem a véletlen műve.Bizony akkor én vagyok a balfék.

Javító szándékú e-mailokat ezügyben is szintén a kontarblog@gmail.com-ra várok.
Köszi: Kontár

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.09.24. 15:03:20

Ja, és a helyesírás se az erősségem, kérem tekintsetek el ettől:)

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.12.10. 08:07:20

Hehe, most vettem észre, szinte napra pontosan a regisztrációm után 1 évvel kezdtem el valójában a blogot folytatólagosan írni:)vicces véletlen.
Ernő menü volt az a momentum, ami stabilan ideláncolt (az első napokban én voltam a 2., még most is a 4.vagyok, ha rákeresünk, ez nagyon megtetszett:) )
süti beállítások módosítása