Kövess!



2009.12.28. 19:16| Szerző: Kontárblog

Neten barangolva akadtam erre a blogra, melybe beleolvasva a fenti három betű cikázott át az agyamon. OMG!
Idézem:
 

Mit tegyél, ha meg akarod szüntetni a kéretlen reklám leveleidet?

A legbiztosabb módszer a spamek megszüntetésére az, hogy soha nem vásárolsz kéretlen reklámlevél hatására! Még ha tetszik is az ajánlat és szükséged van rá, akkor is szánj rá időt, hogy keress egy másik céget, akitől ugyanazt megkapod! Semmiképpen ne vásárolj olyantól, aki kéretlen reklám leveleket küld!

Tudom, hogy ez nagyon hosszú (és talán reménytelen) megoldás, de ha senki nem vásárol, akkor nem lesz értelme kiküldeni a spamet!

Gondold végig! Kis lépés, amit tehetsz, de ha mindenki megteszi, akkor lesz értelme!

Itt azt találtam "Nézzük például a kéretlen leveleket. Mindenki azt állítja, soha nem vásárol spam hatására. A statisztikák szerint azonban ha egymilliónál több levél megy ki, a címzettek 0,04%-a vásárol."

Szerintem ez egy elég kis szám. Manapság szinte már mindenhol vannak beépített spamszűrők (gmail rulez), eleve csak elvétve találkozik az ember spammel. Hameg kapok egy kéretlen levelet normális mailcímről, visszaírok nekik pár kéretlen sort, de soha eszem ágába nem volt vásárolni egytől sem...

Kettes jótanács:

Fax spam

A legegyszerűbb megszüntetni a fax számotokat. Amúgy is minden e-mailen megy, nagyon kevés a hely, ahol tényleg szükség van arra, hogy tudjál faxot fogadni vagy küldeni. (Persze a készüléket nem kell kidobni, ha nagy ritkán szükség van rá, akkor még tudjátok használni.)

Ehhez a spanyol viaszhoz nem is igen kell kommentárt fűznöm, azt hiszem....
OMG
Énis szoktam biztos soha néha hülyeségeket írni, de ez nálam a hét poénja...
 


Share/Bookmark
Címkék: spam  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr351629256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása