Kövess!



2010.02.21. 00:47| Szerző: Kontárblog

Korábban már írtam a Peugeot BKV-pótló kezdeményezéséről, most még két hasonló BKV-fogyasztó szimpatizáns akcióra hívnám fel a figyelmet.

 Az egyik a PizzaOscar ehető vonaljegy promóciója, melyben "... 2009. október 5-től BKV vonaljegy vagy bérlet felmutatása esetén az utasok a jegy árával csökkentett összegért ehetnek nálunk vagy rendelhetnek tölünk pizzát."

A másik a MR Sale BKV sztrájk bérlet kompenzáció akciója, itt 1820 Ft-ot nyer, aki bemutatja sztrájk alatt érvényes bérletét -apróbetűk nélkül!

A BKV finoman szólva nem volt valami nagyvonalú a bérletes utasokkal, amikor a 3 napos kompenzációról döntött. Ráadásul meglehetősen rövidre szabta a kompenzáció érvényesítésének határidejét.

Mi úgy érezzük a 6 napos kompenzáció lett volna a minimum az elszenvedett kellemetlenségekért.

Ezért a MrSale úgy döntött, hogy minden bkv bérletes vásárlójának 1.820Ft kedvezményt ad a vásárlása értékéből, ha február 28-ig eljön az üzletünkbe és bemutatja a sztrájk idején érvényes bérletét.

Kéremszépen, így is lehet csinálni!

Én személyszerint megemelem a kalapom a fenti 3 cég előtt, mert igenis az egyszeri ember problémáján próbálnak segíteni a maguk módján, önerőből, és nem csak PR-fogás a dolog-szerintem.

(mégha a MR Sale-s akció linkje gondosan oda is van promózva szinte minden, a témával foglalkozó post végére:D ezt nálam jóvátették a honlap hasznos segédleteivel.)

A fenenagy válság, és keresletcsökkenés közepette érdemes elgondolkodni, hogy vajon a mi cégünk tudna-e hasonló 'karitatív' akcióval bevételt, vagy ismertséget növelni (és most nem a szórólap jobb alsó sarkába odabiggyesztett xy csapat aranyfokozatú támogatója sablonra gondoltam.)
Ezek igen meglepő társítások, kombinációk és mégis szerintem működnek! 
Ez egy igen kedvező 'jófejség növelő tényező', hogy a BKV-val szemben felfele protezsálja magát. Nyilván 1-1 ilyen akció kétélű fegyver lehet, igen sok tényezőt kell megvizsgálni, hogy felfelelő dobbantót találjon az ember, mégis szerintem ezekben az esetekben nagyon vagányul, és jól használták fel a kínálkozó lehetőséget!


Share/Bookmark
Címkék: bkv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr471777206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása