Kövess!



2010.05.23. 21:20| Szerző: Kontárblog

Alig egy hónapja már volt róla szó, hogy milyen égő az a banner, de most már kicsit eloszlott a köd, és nekem úgytűnik, igen meglepő dolgot csinált az egyik hirdetőportál egyen promó-videókkal.

Twitteren megsúgták, a cég a Vaterához tartozik, az ő honlapjukon talált meg az Otomoto következő bannerje, amely kattintásra ingerelt.

A honlapra érve leesett a dolog lényege, 6 sztereotip személyiség közül választhatunk, akik megfelelő számú kattintás és adatbevitel után reklámozni fogják a termékünket, és adják az arcukat hozzá.
Ez eddig nem tűnik olyan eszeveszett poénnak, de a videók maguk ... azok mellett nehéz szó nélkül elmenni:)

Mazsolázgattam kicsit, íme Szado Mária, Béjbi Brigi, Hárdkór Laci, Speedy Józsi, Gar Asia és Kompakt Olga. (a videókat random válogattam a személyiségtípusokhoz, anyagi érdekem nem fűződik hozzájuk)

Van köztük durván erőltetett is jópár (főleg a két pasi videója sikerült igen gyengére...), de szerintem pl a kimonós jól eltalált:)

Természetesen az már más kérdés, hogy valószínűleg nem az adatokra figyel az ember a videó alatt, így szerintem maguknak a hirdetéseknek elég kicsi a hatékonyságuk (és elég magas a próba-kamu arány) de egy kis zsongás mindenképpen elindít a dolog.
Plusz extra,hogy lehet egyből twitterre, vagy facebookra nyomni a videót. Ügyes!

Az ötlet nagyon tetszik, de a megvalósítás hagy némi kívánnivalót maga után...

Megjegyzés: mivel ezek a videók nincsenek fent időtlen időkig, megtörténhet, hogy mire e sorokat olvasod, már egy, vagy több nem elérhető közülük mert leszedték, mert kamu. Akkor mazsolázz a galériából. Feltéve, hogy az még él:D


Share/Bookmark
Címkék: honlap  |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr772025338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messzi Vetek 2010.05.23. 21:35:34

de miért lett Hárdkók szegény Hárdkór-ból következetesen? :)

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.05.23. 22:02:03

@Messzi Vetek: javítottam,köszi.
Postról vélemény?

druszilla · http://kontar.blog.hu/authors/druszilla 2010.05.25. 11:32:47

A bankos reklámok kitalált személyiségeire emlékeztetnek, csak kevésbé profin megkomponálva.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.05.25. 11:34:49

@druszilla: Emesét és Soma Mamagésát erősen megtaláltam én is,meg talán még a Raiffeisenes csajt
süti beállítások módosítása