Kövess!



2011.05.08. 12:46| Szerző: Kontárblog

A Raiffeisen valamiért nem akar szakítani 'szuperhármassal', továbbra is a Szex és NY szereplők ihlette magyar hölgyeméket látjuk a reklámjaikban- változatlanul gyenge poénokkal.

Elsőre még majdnem mosolyog is az ember.
De ez igazából...egy idétlen, se füle-se farka sztori, ne szépítsük.
Most kitalálták ezt a szolgáltatást, és én elhiszem, hogy ezt is el kell valahogy adni, de ez annyira gagyi, hogy a korábbi (inkább nem is írtam róla... lekötött ... nemlepmeg) videókat hozzánézve egyre lejjebb és lejjebb pozicionálódik a szemünkben a bank.
Ezek tényleg ennyire idiótának néznek minket, hogy csak így értjük meg?!

Nektek is elegetek van ebből a 'sorozatból'?


Share/Bookmark
Címkék: bank  |   | 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr182887048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

byrom97 2011.05.08. 20:02:28

Mostanában valamennyi raiff. vagy inkább az összes bankos reklám tök béna. Kezdve az erste béna szakácsaitól dalbirig. Hiába: a bankadó betett, vagy inkább a termék rossz, ami mellé nem lehet jó reklámot csinálni. Vagy nem érdemes.

titan 2011.05.09. 10:23:50

Hát Emeséhez nehéz felérni :)
Egyébként szerintem voltak ötletes húzásaik, csak egyik hatása sem tartott elég sokáig.

andrejfej 2011.05.11. 16:05:47

Azért néha sajnálom a kreatívokat, ebben is van ötlet, csak már nekünk magasabb a zingerküszöbünk. Emese is milyen gáz volt elsőre, azóta meg kultdarab. Mondjuk ez nem lesz az.. Nem tudom, merre lehetne még újítani.

ignore all 2011.05.12. 10:07:55

@andrejfej: A TV-reklámok marha kötöttek, ott nemigen rizikóznak nagy újításokkal. Drága is a reklámidő, meg konzervatívabbak a nézők. A neten lehet jókat találni, meg ötletelnek is a népek - itt is lesz pár szó az új irányokról: www.facebook.com/enterdigital

ValoVilag_Promo 2011.05.13. 23:32:19

Szerintem vicces a reklám, a többi meg amúgy sem érdekel. Soha életemben nem vágytam valamire csak azért, mert a reklámokban láttam. Ha az emberek nagy részére olyan hatással lenne a reklám, mint rám, akkor bizonyára nem is létezne olyan, hogy reklám. Jaa, a macskám már felfigyel a Matya hallatán :)
süti beállítások módosítása