Kövess!



2010.01.04. 01:58| Szerző: Kontárblog

Körülbelül így tudnám értelmezni az új kampányuk mondanivalóját: A Metropol is jobb, mint a bambulás.

Szuggeráld a buszt, ha nincs nálad Metropol, hátha hamarabb jön!- szól a jótanács.

 

Ha van egy kis időd, töltsd értelmesen!

 Végülis összefoglalja a Metropol lényegét, mert a legtöbben tényleg munkába rohanás közben, buszra várva, bkv-n zötyögve lapozgatják az ingyenes újságot. Érdekes, hogy ezt reklámozni kell:)
Igazából nekem az lenne az evidens, hogy inkább például több újságos állványt helyeznek ki, mivel pl ennek a buszmegállónak a környékén se volt Metropol-szerzési lehetőség. Most akkormeg hogy...?


Off, de bennem örökké motoszkál a kérdés: hol ér véget az egyik megújulás-kampány, és hol kezdődik a következő? Mert a lap májusban újult meg nagy kampányok közepette, és most ismét renoválásra szorul- bár megjegyzem a mostani akció nincs agyontámogatva, nem is találtam róla semmit a neten...

Update: közben egyik nap a kezembe került egy, és konstatáltam, ez összement a mosásban! Fele akkora lett a Metropol formátuma.


Share/Bookmark
Címkék: újság outdoor  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kontar.blog.hu/api/trackback/id/tr321643589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maczko 2010.01.08. 09:26:30

Ráadásul kedvem lett volna ráfirkálni: Honnan szerezzek Metropolt, te k***** ???? Egy mindentől elhagyatott reggeli buszmegállóban? (Soha sehova nem firkálok.)

üdv.
süti beállítások módosítása